Zelf eten en drinken bestellen op de nieuwe eenpersoonskamers

 

Vanuit je eigen eenpersoonskamer als patiënt met een iPad eten en drinken bestellen; vanaf vrijdag 29 november 2019 kan dit bij Amphia in Breda. Het ziekenhuis start een samenwerking met Sentean Hospitality Group (voorheen bekend als Patientline), waarin op een Apple iPad een infotainment pakket wordt aangeboden in combinatie met een app om eten en drinken te bestellen.

 

De tablet

Iedere patiënt in het nieuwe ziekenhuis heeft de keuze uit TV, Radio, Internet en een app om Eten & Drinken te bestellen.

Deze app past helemaal in het nieuwe voedingsconcept van Amphia, de patiënt beschikt over een uitgebreide maaltijdkeuze, die is afgestemd op de individuele wensen en wat het beste past bij de patiënt.

Alles te bestellen via deze app, wat door de patiënt zelf gedaan gaat worden.

Voordelen van dit nieuwe concept is dat het makkelijker voor de patiënt wordt om te bestellen. Daarnaast wordt het direct geleverd en is het voor de patiënt duidelijker wat hij of zij kan bestellen. Ook is het minder foutgevoelig, waardoor dit ook voor de medewerker uiteindelijk tijdwinst oplevert.

 

Samenwerking Sentean Hospitality

In totaal worden er 700 iPads in gebruik genomen – met daarop de Sentean Mobile applicatie – aan Amphia. Naast het bestellen van eten en drinken worden de tablets ingezet voor het kijken naar de televisie, het luisteren van de radio en het surfen op internet.

Kijk voor meer informatie op Sentean Technologies – Software that improves life en Sentean Technologies