Televisie mooie service maar veel te duur!

Bij een ziekenhuisbeoordeling staat een goed bed, een lekkere douche, super service en betrouwbare wifi in de top 10. Deze bepalen tevredenheid en beoordeling. Televisie blijft belangrijk maar de functie verandert. De nieuwe generatie ‘bed bezetters’ wil vooral eigen content ontsluiten en hebben weinig interesse in zappen door duurbetaalde zenders. Het TV toestel doet steeds meer dienst als projectiescherm. Gebruikers koppelen bij voorkeur hun eigen device aan de TV.  Veel toestellen zijn hiervoor (nog) ongeschikt en dan is een TV toestel meer een kosten- post en een ‘sta in de weg’ dan dat het toegevoegde waarde heeft.

Lege kamer, toch betalen

Hoe je het ook went of keert: een lege kamer kost geld. Het is pas duurzaam en houdbaar als er op de oude, vertrouwde betaalmodellen een correctie komt. Het huidige betaalmodel wordt gemeten aan bed-posities. Uw aantallen worden uit uw opgave en ook uw vermelding op de internet sites gehaald. Niet uit bezetting of reëel gebruik. Eigenlijk wel vreemd in een tijd dat we de man van ‘kijk- en luistergeld’ ook al ruim 40 jaar niet meer in ons straatbeeld zien. Betalen voor iets dat je niet gebruikt, hoeft dan ook niet langer.

Betalen voor bezit of gebruik?

Gelukkig is er nu een TV pakket dat afrekent met het fenomeen ‘TV’s tellen’. Een aantal ziekenhuizen gingen u voor. Het Amphia Breda, MST, Antoni van Leeuwenhoek, Flevoziekenhuis en binnenkort ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben al afscheid genomen van hun ‘vaste’ TV toestellen en zijn overgegaan op betalen voor gebruik.

Ook 60% besparen op de kosten?

Sentean Hospitality Group biedt een nieuw Pay-per-Use model: alleen betalen voor reëel gebruik.

We bieden TV oplossingen voor vaste toestellen, tablets en eigen devices (BYOD) en hebben kosten reducties tot 60% gerealiseerd voor onze klanten.

Hoe we dat doen?

Bel 088 0186400 of mail ons maar. We komen het u graag vertellen en doen graag een (kosteloze) analyse bij u op locatie!