Sentean

Sentean is een unieke app voor patiënten of cliënten van een zorginstelling die de entertainment maar ook de communicatie ondersteunt. Patiënten kunnen zelf hun eten en drinken bestellen, maar ook TV kijken of radio luisteren. Daarnaast krijgen ze inzicht in hun behandeling en kunnen ze via de app feedback geven of bijvoorbeeld pijnscores invullen. Voor de zorginstelling biedt de app het portaal naar de patiënt of cliënt waarmee duidelijk kan worden gecommuniceerd.

Technologie & Innovation


Contact

Partner


Jamf Device Management

Jamf biedt managementoplossingen voor de Apple devices binnen uw instelling. Er zijn via dit MDM diverse mogelijkheden: één op één, als onderdeel van het ziekenhuis of binnen uw Bring Your Own Device-programma.
JAMF Pro is een complete Apple-managementoplossing en zal bij omgevingen met meer dan 50 devices on premise in de infrastructuur geïntegreerd

Apple Financial Services

Waarom kopen en niet 'betalen voor gebruik':
Geen investering vooraf, makkelijk te budgetteren en altijd up-to-date technologie.

Apple Lease voordelen:
Betaling per maand, bij einde looptijd heeft u 3 opties:
1. De devices kopen tegen de op dat moment geldende marktwaarde. 2. De lease door laten lopen met maandelijkse opzeg. 3. De devices kosteloos inleveren.
Geen administratiekosten. De verzekering regelt u zelf.
Vraag naar de voorwaarden.

Apple Financing Partner


Philips

TP Vision is dedicated to playing a pivotal role in the fast changing world of connected TVs. We want to bring in a fresh breeze into the industry, while cherishing the established resources available from TPV and the Philips brand. We’ll do this by embracing an entrepreneurial and lean company culture, built upon a competitive cost base. Being a Fast and Smart Player with a clear focus on our core activities, our fundamental aim is to retake the lead position for Philips TVs in our key markets.

Hardware Partner


Hardware Partner


Apple

Apple's krachtige hardware stelt zorg­organisaties in staat sneller en efficiënter te werken. En intuïtieve apps bieden snel toegang tot belangrijke gezondheids­gegevens, zodat zorgteams altijd alle benodigde informatie bij de hand hebben om de beste keuzes te maken voor patiënten.

Hardware Partner


Samsung

Samsung Electronics richt zich voortdurend op de ontwikkeling van innovatieve producten en ervaringen die de levens van consumenten interessanter, eenvoudiger en vooral beter maken. In 2006 groeide Samsung uit tot de grootste marktaandeelhouder in deze sector en sindsdien hebben uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen onze toonaangevende positie op het gebied van flatscreen-tv's en monitoren verder versterkt.

Exterity

Exterity is de marktleider op het gebied van IP video en digital signage technologie die organisaties helpt om signaal te distribueren in gewenst format. Gezien de diversiteit en complexiteit binnen netwerken en infrastructuur, maar ook de moderne wensen van de gebruikers, laat zien dat er behoefte is aan een oplossing dat voldoet hieraan en zowel oude situaties- als nieuwe (draadloos en HLS) combineert.

Partner