Bied uw klanten een rijke en interactieve TV ervaring. Met de Interactieve TV oplossing van Patientline kunt u naast gastvrije diensten als: HD (IP)TV, TV Apps als Youtube en NU.nl ook uw eigen informatievoorziening aanbieden. Denkt u hierbij aan het verstrekken van afdelingsinformatie, instructie -en informatievideo’s over een bepaalde behandeling of afdeling, parkeerinformatie en meer.  De kracht van de Interactieve Hotel TV oplossing van Patientline zit in het feit dat ongeacht uw bestaande TV infrastructuur wij hoogwaardige TV en Internet diensten kunnen leveren. Of u nu een coax infrastructuur heeft of een IP netwerk, onze oplossing is hiervoor geschikt. Hiermee kunt u enorme kostenbesparingen realiseren. Interactieve TV is uit te breiden met het aanbieden van blockbuster films, tablet gebruik, meertaligheid een een eigen look & feel.

Met haar meer dan 20 jaar ervaring in de Nederlands zorgmarkt biedt Patientline full service op het leveren van Interactieve Hotel TV. Als klant hoeft u niet te investeren en kunt u de oplossingen tegen een dagtarief afnemen, waarbij u volledig wordt ontzorgd. Alle hard -en software, onderhoud en updates zijn hierbij inbegrepen.

Als Hotel, Zorginstelling of aanverwant hospitality bedrijf waarbij gastvrijheid centraal staat, weet u als geen ander dat de klantervaring over haar/zijn verblijf cruciaal is. TV kijken en gebruiken is een cruciaal onderdeel hiervan. Ten slotte verwacht u klant tenminste dat hetgeen thuis beschikbaar is aan informatie en entertainment voorzieningen ook bij u aanwezig is. Wat wij u bieden:

 

  • Systeem integratie van TV signaal levering;
  • Systeem integratie van Hotel TV oplossingen, eigen merk en Philips;
  • Service en onderhoud van de totale infrastructuur: van signaal levering tot en met de tv’s;
  • Hospitality services: het beheren van content, facturatie van diensten, te woord staan van gasten;
  • Financieringsmodellen: koop, huur, gedeelde opbrengst en terugverdienmodellen.

In ons portfolio hebben we professionele Hotel TV systemen die aansluiten bij uw verwachtingen over functionaliteit, inzetbaarheid en kosten.

Case 1:

Naast digitale TV, wilt u meer rijke content aanbieden in de vorm van bekende social media Apps als bijvoorbeeld Facebook of uitzending gemist. Daarnaast wilt u naast het reguliere TV aanbod, premium zenders aanbieden zoals HBO. U heeft een meertalig publiek, de taalinstellingen moeten kunnen worden veranderd.

 

Case 2:

U wilt uw gasten premium TV laten kijken en daarnaast via de TV relevante informatie verstrekken over bezoekuren, parkeren en over de verpleegafdeling zelf. U wilt het bijhouden van de informatie uitbesteden. U wilt geen omkijken hebben naar de installatie en het onderhoud. U wilt geen investering doen in dit soort technologie, maar wilt de oplossing huren.

 

Case 3:

U wilt een totaal oplossing voor in-room infotainment. U wilt naast TV en TV apps, relevante informatie verstrekken aan uw klanten. U wilt de mogelijkheden creëren dat klanten via informatie -en instructiefilms worden geïnformeerd over de behandeling of over de afdeling in het algemeen. Een deel van uw klanten wilt u voorzien van Tablets en of gebruik laten maken van hun eigen tablet waarop dezelfde infotainment diensten worden aangeboden. U heeft momenteel geen mogelijkheid om te investeren en u heeft een hoge roulatie van gasten die gebruik maken van de TV en haar diensten. U wilt de diensten (deels) betaald aanbieden dienst aanbieden en hieruit de benodigde investering financieren. Het gehele betaalproces richting de gast moet uitbesteed worden.

Hotel TV’s geschikt voor Interactieve Hotel TV zijn er in verschillende soorten en maten. U als klant staat centraal in de keuze van de oplossing. Wat willen uw klanten, welke functionaliteit wilt u uw klanten bieden?

Daarnaast speelt techniek een rol. Wat voor een infrastructuur is beschikbaar? Coax, IP, Wifi, voor alles is een oplossing.

Op basis van de voorgaande twee zaken kunnen we een specificatielijst op stellen die perfect aansluit bij uw behoefte.

Naast system integrator van in-room infotainment oplossingen kunnen wij diensten leveren op het gebied van content management & facturatie, onze hospitality service.
Met deze service kunnen we bovenop de geboden oplossing content specifiek ter beschikking stellen aan (groepen) gebruikers en of delen betaald en onbetaald maken.
Hierdoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de inzetbaarheid van de oplossing enerzijds en het genereren van inkomsten anderzijds. Lees meer hierover op de productpagina “hospitality services”.