Full Service & Beheer

Levering, installatie, beheer, facturatie en financiering. Patientline faciliteert in alle zaken naar gelang de wensen van uw organisatie. Ook beheert Patientline volledig de aangeboden content: Tv, internet, telefonie en applicaties. Wat wordt aan de eindgebruiker beschikbaar gesteld en tegen welk prijsmodel?

Facturatie

Patientline verzorgt de volledige administratieve afhandeling met de eindgebruiker. Van het aan- en afsluiten van de infotainment diensten tot aan de incasso en het versturen van het kostenoverzicht.

Helpdesk ondersteuning

Een professionele helpdesk tot u beschikking? Afhankelijk van de afgenomen SLA zijn wij wel tot 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch en per e-mail bereikbaarheid.

Content integratie van derden

Wij ontsluiten al jaren een diversiteit aan informatie en applicaties op TV, Tablet en of Bedside terminals (touch pc’s). Hierbij kunt u denken aan zorginformatie, afdelingsinformatie, ondersteunende informatie en meer.. Daarnaast hebben wij succesvolle EPD (en overige zorgapplicaties) integraties gedaan op gerenommeerde ziekenhuizen als het JBZ en UMCN.