Hirschmann Multimedia en Patientline presenteren de eerste multimedia oplossing om binnen ziekenhuizen op verschillende devices internet en televisie te combineren. Alle devices worden ondersteund met deze complete future proof propositie, speciaal voor ziekenhuizen die met multimedia meerwaarde willen bieden.

 

De unieke samenwerking bestaat uit solide en reeds bewezen oplossingen, van netwerk tot en met de entertainment beleving op elk denkbaar device. Zowel devices gefaciliteerd door het ziekenhuis als eigen devices van de patiënt. Hirschmann Multimedia en Patientline zijn volledig complementair, delen de visie over “patiënt welzijn anno nu” en slaan de handen ineen. De samenwerking bestaat uit de ontwikkeling van een moderne en solide oplossing t.b.v. televisiesignaal op elk gewenst device van de patiënt, goede WiFi netwerken en gewenste content.

Eric van den Boogaard, CCO bij Hirschmann Multimedia B.V.: “Patiënten behoefte ligt in entertainment en multimedia. Dit moet op een betrouwbaar netwerk draaien. De beleving die je thuis hebt, wil je in de zorg ook. Sterker nog; beter dan thuis!”

Willem-Jan te Riele, Managing Director bij Patientline: “Ontzorg uw cliënten en het verpleegkundig en technisch personeel door gewenste content op any device any where and any time te ontsluiten.”

Met de juiste keuzes voor een stabiel, toekomstvaste netwerkoplossing en de inrichting van digitale functionaliteiten, kunnen ziekenhuizen efficiency realiseren. Efficiency, niet alleen ten opzichte van de investeringsconstructie voor de toekomst, maar ook winst op korte termijn.

De digitale winst zal zich vertalen in;

  • Een stabiel, toekomstvast netwerk.
  • Elke drager plus omzetting is mogelijk.
    Van en naar glasvezel, coax/IP en satelliet en met WiFi.
  • Provider onafhankelijk met maatwerk advies.
  • Naadloze migratietrajecten.
  • Televisies, tablets (al dan niet van de cliënt zelf) en smartphones.
  • Afstandsbediening voor de zorg, afneembaar, met eigen logo en mogelijk met geïntegreerde radio.
  • Met high service lease bent u verzekerd van next generation multimedia apparatuur.

Over Hirschmann Multimedia B.V.

Onder het handelsmerk Hirschmann Multimedia voorzien we de consumentenmarkt, de business-to-businessmarkt, overheden en service providers van hoogwaardige componenten en netwerkoplossingen voor communicatietechnologie. De producten en systemen kenmerken zich door innovatieve, kostenefficiënte, energiezuinige en duurzame oplossingen.
Meer informatie op:  www.hirschmann-multimedia.com.