Veelgestelde vragen aan Sentean over de producten.

Jazeker, wij hebben hiervoor regelingen met enkele ziekenhuizen en centra. U kunt een vrijblijvende rondleiding krijgen in een zorginstelling naar keuze en onze producten in actie zien. Neem contact op voor meer informatie.

Ziekenhuispatiënten kunnen tijdens hun opname voortaan alles zelf regelen met de nieuwe alles-in-één app Sentean. Van maaltijden bestellen tot het inzien van medische gegevens, van licht en temperatuur instellen tot de zuster alarmeren. Op die manier krijgen ze zelf de controle over hun verblijf in het ziekenhuis. Enkele grote Nederlandse ziekenhuizen gaan de app dit jaar gebruiken.

Sentean producten worden geleverd door onze exclusieve partner Patientline. Deze samenwerking zorgt voor ervaring in meer dan 34 ziekenhuizen binnen Nederland. Ook zijn de producten van Sentean al jaren in productie bij grote ziekenhuizen. Elk jaar gebruiken meer dan 100.000 patiënten de applicatie in Nederlandse ziekenhuizen.

We kennen een “smartphone dichtheid” van ruim 80%
Het is de verwachting dat in 2019 85% van de Nederlanders een Smartphone heeft. Ook de patiënt beschikt over een smartphone tijdens een bezoek aan de arts, een opname of tijdens een dagbehandeling.
De zorginstelling kan diensten en services van Sentean op de eigen device van de zorgconsument bieden. De zorgapp is er dan voor entertainment, coaching, de agenda, de scores en zelfs – bij terugkomst thuis – voor beeldbellen en het bestellen van eten. Optimaal communiceren en ook nog efficiëntie creëren is wat we bewerkstelligen.
iOS en Android worden bij ons ondersteunt.

Zeker! De patiënt is tegenwoordig kort in bed en heeft er baat bij om snel weer te bewegen. Bij deze ontwikkeling past dan ook mobiele technologie. De zorgconsument maakt gebruik van uitzending gemist naast televisie op geplande tijden. De tijd van “horizontale programmering” wordt vervangen door “op verzoek”. Met de (disposable) headset van Patientline is er privacy. Voorts is het gebruik van beeld(bellen), social media en mail een wens om weer even afgeleid te worden en contact te hebben met familie en vrienden. Ook bieden we €lectuur; het lezen van informatie over de eigen aandoening of behandeling. Er zijn nog afdelingen waar een TV toestel prima dienst doet. We installeren dan ook veel “hybride oplossingen” en bieden een “mix & match van TV en tablet diensten binnen zowel bekabelde- als draadloze oplossingen.

Ja maar uiteraard dienst het Wifi netwerk goed dekkend te zijn en sterk genoeg om overal en altijd gebruik te kunnen maken van de applicaties.
Wij voeren met enige regelmaat een test uit (heat map) en leggen de resultaten aan u voor. In de rapportage van het heatmap rapport worden de huidige- en de gewenste technische specificaties nauwkeurig beschreven, waarmee een juiste infrastructuur wordt gegarandeerd.
De TV- en video applicatie vergt de meeste capaciteit van zowel het WiFi netwerk als de beschikbare bandbreedte bij uw Internet Service Provider (ISP).

Nee, daar zetten wij geschikte apparatuur voor in die zowel de traditionele televisie diensten ondersteunt als de nieuw te implementeren tablet applicaties en/of de BYOD app.
Dit zogenaamde HLS protocol is vereist om de functionaliteit optimaal te benutten en de patiënt beleving te verhogen.


Veelgestelde vragen over Sentean

Sentean Technologies BV is een Joint venture tussen Patientline en Score Media. Beide bedrijven bundelen hierin hun krachten op het gebied van patiënten welzijn en healtcare services om de invoering van smartware in Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen te versnellen.

Sentean Technologies BV is een product development bedrijf en richt zich uitsluitend op het ontwikkelen van software en hardware producten. De exploitatie gaat via onze exclusieve partner Patientline. Hierdoor kan Sentean zich richten op een versnelde ontwikkeling en nieuwe innovatieve onderdelen.

Sentean heeft kant en klare software en hardware oplossingen voor ziekenhuizen. Dit zijn SaaS licentie producten en worden gepersonaliseerd naar de huisstijl van uw organisatie. Hiernaast doen wij ook maatwerk projecten en gebruiken wij ons maatwerk specialisme om de software naadloos te laten aansluiten op uw organisatie.

Zeker! Allereerst kunt u een efficiencyslag maken en de kwaliteit van de dienst in het algemeen verhogen. Dan zijn er nog regeling en subsidies van toepassing zoals vergoedingen WMO – AWBZ – ZVW. Daarnaast reguliere zorgvergoedingen, beleidsregel Zorginfrastructuur, stimuleringsprogramma “In-voor-zorg”, zorgprestatie- en begeleiding “Zorg op afstand”.
Ook zien we dat er bijdragen worden geleverd vanuit een eigen bijdrage in overleg met de zorgverzekeraar- en de zorgaanbieder.
Commercieel zijn er ook zaken combineerbaar; denk hierbij aan de winkels (e-shopping en e-ordering) en het aanbieden van passende mobiliteit waar de zorgaanbieder een vergoeding van mag vragen.