Een bedside terminal biedt meer interactieve functies voor de patiënt en verplegend personeel dan een interactieve TV. Het volwaardig touch screen maakt toegang tot en interactie met content als games, enquêtes, telefonie via IP en ziekenhuis informatie systemen goed mogelijk. Daarnaast hebben de bedside terminals de juiste medische certificeringen voor apparatuur dat aangeraakt wordt. Voor informatie en entertainment diensten over bedside terminals, werkt Patientline samen met Advantech, waarbij Advantech de hardware levert.

Bedside terminals zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de klantwensen kunnen wij de meest geschikte bedside terminal configureren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als schermgrootte, rekenkracht en additionele accessoires als: wifi, RFID readers, handsets en keyboard houders.

Een andere belangrijk element om rekening mee te houden is de arm montage. Is er behoefte aan een zwenkarm aan het plafond of aan de wand? Oftewel er zijn voldoende keuzes die gemaakt kunnen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten adviseren.