Patientline heeft een nieuwe manier van aanmelden en betalen voor diensten geïntroduceerd. Door het versturen van een SMS kunt zich van ‘s ochtends 05.00 tot ’s avonds 23.00 uur aan- en afmelden en een eventuele verhuizing doorgeven. Wij maken hierbij gebruik van onze partner Microincasso.

Let op: om het aan- en afmelden goed te laten verlopen via het versturen van SMS berichten is het noodzakelijk dat u de SMS berichten verstuurt vanaf hetzelfde telefoonnummer. Bij vragen kunt u contact opnemen met het serviceteam onder telefoonnummer; 088-0186400 optie 1.

AANMELDEN PER SMS

Als u reeds bekend bent bij Microincasso is aanmelden via SMS simpel en gemakkelijk. Sms dan het locatienummer op uw TV naar 9922. Na ongeveer een minuut kunt u uw TV of Telefoon gebruiken.

Voorbeeld: Stuur ‘locatienummer*’ naar 9922. (*U vindt het daadwerkelijke locatienummer dat u moet versturen op de TV aan uw bed.)

Bent u nog niet bekend bij Microincasso dan wordt er per SMS éénmalig om uw IBAN bankrekeningnummer gevraagd. Een volgende keer dat u Microincasso gebruikt, is het doorgeven van een IBAN bankrekeningnummer niet meer nodig.

AFMELDEN

Het beëindigen van de dienst is simpel via SMS te regelen. Stuur dan een SMS bericht met de tekst ‘UIT’ naar 9922. Vervolgens ontvangt u direct een bevestiging van afmelding. De volgende dag ontvangt u een SMS bericht met daarin een overzicht van het bedrag dat via automatisch incasso wordt ingehouden van uw IBAN bankrekeningnummer.

Let op: om het aan- en afmelden goed te laten verlopen via het versturen van SMS berichten is het noodzakelijk dat u de SMS berichten verstuurt vanaf hetzelfde telefoonnummer.